Publisert av: Stinasting | januar 10, 2011

Planleggingsdag

Det var planleggingsdag i barnehagen i dag så jeg og Kristian kjørte en tur til Sveio. Vi kjørte hjemmefra klokken 8 og det sluddet. Da vi kom til hyttefeltet var jeg litt spent på hvor mye is det var i bakken  ned, men det så greit ut så vi kjørte ned. Her var det også oppholdsvær…

Det var bare en snekker der i dag for han andre satt fast i kolonnekjøring på Haukeli. De har fått opp yttervegger på tre sider så nå begynner vi å kunne se hvordan det blir seende ut.

Da vi skulle gå begynte det å regne/sludde. Da vi kom til Førde snødde det tett for så å gå over til sludd igjen når vi nærmet oss E134. Skikkelig slapseføre på veien, ca 5 cm våt snø. I bakken opp til Hodnafjellet før krysset mellom E134 og E39 ble vi stående bak en tjekkisk trailer som sto på tvers. Stoppet et stykke bak med nødblink på, i mot oss kom Viking sin største redningsbil med en annen trailer bakpå. Han i baksetet var litt imponert, for den Vikingbilen hadde jo han sittet inni da det var åpen dag på brannstasjonen.

Så det ble litt action mens traileren fikk lagt på kjettinger. Det gikk til slutt og alle bilene var fortsatt på veien og vi kom oss trygt hjem.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: