Publisert av: Stinasting | februar 20, 2011

VINDUER…..og en dør!

I dag var vi alle like nysgjerrige på hvordan det så ut med vinduer på plass.  Det skjer ganske mye på en uke og nå er det bare foldedør, skråvinduer og inngangsdør som mangler i hovedetasjen.

Været har vært veldig bra etter at taket kom på så hytta er ganske tørr og den trenger nok ikke stå så lenge før de kan begynne å jobbe inne.

Kledning er bestilt, impregnert og beiset et strøk og blir levert i løpet av et par uker. Er litt spent på fargen siden den bare har blitt bestilt som «grå», uten noe videre fargekode…

Sjekk den flotte fargen på himmelen! Det var helt vindstille i dag, men utrolig kaldt. Vi måtte ha en liten kjekspause i solveggen på frokostplassen, men den ble kort!

Vi hadde møte med byggmesteren i går så nå er gulv, vegger og tak bestemt.

Fruen fikk viljen sin og det blir Dalafloda Hardpine Granit gulv i brede bord. Taket blir ferdig beiset hvitt, men veggene er ikke helt avgjort. Det vil si det blir panel de fleste plasser, «kjøkkenavdelingen» får gips og kjeller pluss rommet på hemsen får ferdigmalte panelplater. Det som ikke er avgjort er om panelen skal leveres ferdig beiset eller ei.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: