Publisert av: Stinasting | mars 26, 2011

Takpanner og rydding

I dag kjørte vi ut tidlig for å rekke to turer med søppel før de stengte klokken 14 og legge opp svakstrømspunkter. Min jobb ble å kjøre frem og tilbake til Årabrot (ca 2 timer inkludert tømming) så store deler av denne fine dagen ble tilbragt i bilen. Svigers passet ungene og det var kjempehjelp. Vi hadde nok ikke fått gjort alt det vi gjorde i dag om ungene hadde sprunget rundt. Da jeg kom tilbake etter første tur, kom svigers og ungene med vafler og kaffi. Kjempekoselig!

Takpannene er nå kommet på på vestsiden av hytta og de er på god vei på østsiden, men der skal det inn fire takvinduer. Håper været holder seg fint for da kan de settes i på mandag.

Det ble tre lass på hengeren og bilen (uten seter) stappet full to av gangene. Nå er det bare de materialene som kan brennes som er igjen boden og både snekkere og eletrikere kan få gjøre seg ferdige her. Svakstrømspunktene er nesten ferdige, manglet selvfølgelig 3-4 meter trekkerør og en skjøt!

I tillegg er garasjeporten kommet og venter bare på at taket skal bli ferdig så den kan monteres. Vi fikk også ordnet vannet inn i hytta så nå er det bare å koble på.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: