Publisert av: Stinasting | mai 21, 2011

Sand og sånn

I går fikk vi levert sand av Willy Mjånes og jeg ble mektig imponert… Han stilte med en liten dumper og hadde planer om å kjøre opp fjellet for å tømme sanden rett utenfor terassen. Det var desverre litt for bratt så da kjørte han i stedet rundt og over myra og tømte det der han hadde tenkt. Snakk om å få ting levert på døra! Sparer jo osss for en dag med trillebåring (er det et ord?) av sand fra nabotomta og ned til oss.

I dag stilte svigers opp igjen og passet Kristian og leverte og hentet han i bursdagsselskap. Julie har vært hjemme alene med litt avstandstilsyn av gode naboer. Tusen takk for all hjelp igjen.

Siden alle er så greie kunne jeg kjøre å bytte de stolpeskoene som jeg hadde kjøpt feil, levere tilbake en pressening som vi ikke trengte, gå innom Frøland Flis så de kunne kutte til flisene rundt dokassen og så kjøre til Sveio for å male kjøkkenkroken. Der malte vi med en farge som het Stratus (s1502-B) på mandag og det så helt sykt ut, den var babyblå i sollys…Så nå har jeg malt med Skagen (s1502-Y50R) og gipsplatene er nå den fargen de opprinnelig hadde…

I mellom de to strøkene fikk jeg ryddet litt inni og utenfor boden.

Neste uke blir det gulv på rommene som skal ha vanlige furugulv og da er vel ikke listingen så langt vekke. Det kan se ut som sommeren må tilbringes uten trapper inne hvis vi ikke finner noen andre som kan levere før august.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: