Publisert av: Stinasting | mai 25, 2011

Ferdig organisert…

Det er godt at svigerfar organiserer fridagene mine for da får vi gjort ganske mye. I dag har vi kjørt inn sement, sementblokker, jern og diverse verktøy. Vi har laget fin «vei» fra nabotomta over myra som vi kunne kjøre trillebår på. Det passet bra at snekkerne var begynt med gulv og at platene som har vært brukt var til fri benyttelse i veibygging. Håper vi kan ta kjøkkeninnredning og møbler inn denne veien også. Vi har båret på plass sement og blokker til støttevegg i bod nede, flisene på dokassene har vi fått på plass og vi har ryddet mye utenfor. Har også avtalt med byggmester om hvor fundament til trapp opp til inngangsdør skal være og bestilt trapper inne.

Alle soverommene har nå fått gulv og hemsen var nesten ferdig. Det var et kjempefint gulv, men vi må behandle det før vi flytter inn. Vi skal olje det med hvit olje så det blir likt veggene og taket. Kanskje får vi tid til det i helgen?

Ellers fikk vi startet med å grave hull og sette på stolpesko der de skal være. 15 av ca 35 er klare.

Og igjen hadde svigermor laget middag til oss sånn at vi bare kunne springe videre på fotballkamp med Julie. I kveld tror jeg det blir rolig her for jeg er helt skutt. Det tar på å hoppe opp og ned mellom bjelkene på terassen. Garantert gangsperr i morgen…

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: