Publisert av: Stinasting | juni 22, 2011

Snart sommerferie

Lenge siden jeg har skrevet nå for det har vært sommeravslutninger, familieselskap og jentedisco i garasjen…. Julie har feiret 8-årsdagen som er i morgen.

I dag var siste skoledag og nå er det sommerferie. Vel jeg har to dager igjen, men det overlever jeg nok. Jammi er på vei hjemover fra Paris og Kristian skal kanskje være i barnehagen noen dager neste uke.

På hytta går det heldigvis fremover. Rørleggerne er ferdige med det de kan gjøre nå. Det betyr at det bare er kjøkken som ikke er koblet opp av naturlige årsaker som at gulv og kjøkkeninnredning mangler. Men det er vann i kraner og dusjer på badene og nesten kjekkest av alt, vi har toalett som virker!

Snekkerne holder på med alle småting som er igjen. Vi har endelig fått resten av kledningen, takvinduene er ferdig utforet og taket er ferdig med vannbord. I tillegg begynner de på trappene ute opp til hovedinngang og de siste trinnene fra steintrappen og opp på terrassen.

Elektirkeren kommer i morgen og kobler opp de småtingene de har igjen.

Og lykke… i dag fikk Hausken telefon om at gulvet vårt er kommet. Det begynner de å legge på fredag sånn at vi kan sette opp kjøkkeninnredning i helgen. Det betyr at vi må bestemme oss for benkeplate også. Julie og Kristian skal på besøk til tante og onkel og søskenbarn i Stavanger og de gleder seg masse.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Kategorier

%d bloggere like this: